Interflora logo CMYK 23-29-78-0

Julekalender

A flower A flower

24. desember

Spørsmål:

Hvor lange bør snittene være når du skal snitte rosene?
Usikker? Se om du finner svaret i inspirasjonsmagasinet.

Premie:

Vinn et gavekort på 1000 kroner til bruk på nett eller i butikk. Hos Interflora kan du unne deg julens vakreste blomster.

Konkurransen er avsluttet.

Julemagi, ekstra stor Dagens blomsterhilsen: Julemagi, ekstra stor Få julestemning gjennom hele romjulen med amaryllis, roser, nelliker, dekorative kuler og en miks av vintergrønt.

Interflora har blomstene du trenger til jul! Spre glede med en blomsterhilsen, fra kr. 129 til kr. 1598 i nettbutikken.
Kjøp i nettbutikk

Konkurranseregler for julekalenderen

1. Vi kårer én ny vinner hver virkedag fra 1. - 24. desember. Vinnere i luker for helg og helligdager kåres neste virkedag. Du må legge inn e-postadressen på nytt hver gang du deltar i konkurransen i en av lukene.
2. Vinnere blir kontaktet dagen etter deltagelsesdato på e-post. Her vil vi be deg om adresse og telefonnummer, så vi får sendt premien til deg.
3. For å vinne må du fylle inn riktig informasjon i feltet under spørsmålet, samt din e-postadresse. Vi trekker ut en vinner blant de riktige svarene.
4. Du må være bosatt i Norge for å delta, da vi kun sender gaver innenfor Norge.
5. Du kan delta i konkurransen så mange ganger du vil, men ikke i noen andres navn.
6. Alle bortsett fra Interflora-ansatte, og andre som har vært direkte involvert i produksjonen av julekalenderen, kan delta i konkurransen.
7. Ved deltagelse godkjenner du konkurransereglene, og beslutningene vi gjør vedrørende vinnere, gjennomføring av konkurransen, opplegg og annonsering i våre kanaler.
8. Vi er ikke ansvarlig for tekniske feil ved levering av svar (bredbåndsproblemer etc), med mindre det skyldes problemer med vår løsning.