Interflora logo CMYK 23-29-78-0

Julekalender

A flower A flower

13. desember

klassisk rød julebukett fra interflora

I dag er det Lucia-dagen, og vi synger om stallgutter og en jente med lys i håret. Det er mørkt både ute og inne, og for å sette den rette stemningen kan du pynte med røde roser og servere dagsaktuelt bakverk.

Spørsmål:

Hvilken bakst hører til Lucia-dagen?

Premie:

Vinn et gavekort på 500 kroner til bruk på nett eller i butikk. Hos Interflora kan du unne deg julens vakreste blomster.

Konkurransen er avsluttet.

Klassisk, rød julebukett med cider Dagens blomsterhilsen: Klassisk, rød julebukett med cider En klassisk julebukett i rødt. Buketten leveres i vår eksklusive gavepose. Sammen med blomstene får mottaker en flaske Bringebærdrøm, deilig musserende cider med smak av bringebær. Koster kr. 424.

Interflora har alle blomstene du trenger til jul! Gled noen du bryr deg om med en blomsterhilsen, fra kr. 125 til kr. 1395 i nettbutikken.
Kjøp i nettbutikk

Konkurranseregler for julekalenderen

1. Vi kårer én ny vinner hver virkedag fra 1. - 24. desember. Vinnere i luker for helg og helligdager kåres neste virkedag. Du må legge inn e-postadressen på nytt hver gang du deltar i konkurransen i en av lukene.
2. Vinnere blir kontaktet dagen etter deltagelsesdato på e-post. Her vil vi be deg om adresse og telefonnummer, så vi får sendt premien til deg.
3. For å vinne må du fylle inn riktig informasjon i feltet under spørsmålet, samt din e-postadresse. Vi trekker ut en vinner blant de riktige svarene.
4. Du må være bosatt i Norge for å delta, da vi kun sender gaver innenfor Norge.
5. Du kan delta i konkurransen så mange ganger du vil, men ikke i noen andres navn.
6. Alle bortsett fra Interflora-ansatte, og andre som har vært direkte involvert i produksjonen av julekalenderen, kan delta i konkurransen.
7. Ved deltagelse godkjenner du konkurransereglene, og beslutningene vi gjør vedrørende vinnere, gjennomføring av konkurransen, opplegg og annonsering i våre kanaler.
8. Vi er ikke ansvarlig for tekniske feil ved levering av svar (bredbåndsproblemer etc), med mindre det skyldes problemer med vår løsning.