Interflora logo CMYK 23-29-78-0

Julekalender

A flower A flower

07. desember

Dagens spørsmål:

I dag er det den 7. desember, og i blomsterspråket betyr det å gi 7 blomster noe helt spesielt. Vet du hva?

Konkurransen er avsluttet.

Vinterdrøm Dagens blomsterhilsen: Vinterdrøm 15 knitrende juletulipaner og vintergrønt skaper et klassisk uttrykk som samtidig er moderne. Send en bukett til noen som fortjener en god start på uken.

Interflora har alle blomstene du trenger til jul! Gled noen du bryr deg om med en blomsterhilsen fra kr. 129,-
Kjøp i nettbutikk

Konkurranseregler for julekalenderen

1. Vi kårer én ny vinner hver virkedag fra 1. - 24. desember. Vinnere i luker for helg og helligdager kåres neste virkedag. Du må legge inn e-postadressen på nytt hver gang du deltar i konkurransen i en av lukene.
2. Vinnere blir kontaktet dagen etter deltagelsesdato på e-post. Her vil vi be deg om adresse og telefonnummer, så vi får sendt premien til deg.
3. For å vinne må du fylle inn riktig informasjon i feltet under spørsmålet, samt din e-postadresse. Vi trekker ut en vinner blant de riktige svarene.
4. Du må være bosatt i Norge for å delta, da vi kun sender gaver innenfor Norge.
5. Du kan delta i konkurransen så mange ganger du vil, men ikke i noen andres navn.
6. Alle bortsett fra Interflora-ansatte, og andre som har vært direkte involvert i produksjonen av julekalenderen, kan delta i konkurransen.
7. Ved deltagelse godkjenner du konkurransereglene, og beslutningene vi gjør vedrørende vinnere, gjennomføring av konkurransen, opplegg og annonsering i våre kanaler.
8. Vi er ikke ansvarlig for tekniske feil ved levering av svar (bredbåndsproblemer etc), med mindre det skyldes problemer med vår løsning.