Interflora logo CMYK 23-29-78-0

Julekalender

A flower A flower

06. desember

Spørsmål:

En enslig blomst kan virke litt magert, men betydningen er kraftfull! Hva betyr det å gi én enkelt blomst til noen?

Feststemt, liten Dagens blomsterhilsen: Feststemt, liten Praktfulle avskårne Amaryllis, her i selskap med gylne strå og vintergrønt gir garantert julefølelsen. Denne sorten er rød- og hvitstripete og heter Clown.

Interflora har alle blomstene du trenger til jul! Gled noen du bryr deg om med en blomsterhilsen fra kr. 129,-
Kjøp i nettbutikk

Konkurranseregler for julekalenderen

1. Vi kårer én ny vinner hver virkedag fra 1. - 24. desember. Vinnere i luker for helg og helligdager kåres neste virkedag. Du må legge inn e-postadressen på nytt hver gang du deltar i konkurransen i en av lukene.
2. Vinnere blir kontaktet dagen etter deltagelsesdato på e-post. Her vil vi be deg om adresse og telefonnummer, så vi får sendt premien til deg.
3. For å vinne må du fylle inn riktig informasjon i feltet under spørsmålet, samt din e-postadresse. Vi trekker ut en vinner blant de riktige svarene.
4. Du må være bosatt i Norge for å delta, da vi kun sender gaver innenfor Norge.
5. Du kan delta i konkurransen så mange ganger du vil, men ikke i noen andres navn.
6. Alle bortsett fra Interflora-ansatte, og andre som har vært direkte involvert i produksjonen av julekalenderen, kan delta i konkurransen.
7. Ved deltagelse godkjenner du konkurransereglene, og beslutningene vi gjør vedrørende vinnere, gjennomføring av konkurransen, opplegg og annonsering i våre kanaler.
8. Vi er ikke ansvarlig for tekniske feil ved levering av svar (bredbåndsproblemer etc), med mindre det skyldes problemer med vår løsning.