24. desember

Endelig er det juleaften! I dag gjenstår det kun å få svoren sprø, finstasen på og ta en siste sjekk av pynten på julebordet. Her kan du leke deg med julens farger, samt ulike materialer – som for eksempel glass, kongler og granbar.

Spørsmål:

Hvor mange grader skal det helst være i rommet du plasserer julerosen?

Usikker? Let etter svaret i inspirasjonsmagasinet.

Premie:

Vinn et gavekort på 1000 kroner til bruk i butikk eller på nett.

Dagens blomsterhilsen: Klassisk, rød julebukett Klassisk, rød julebukett Påkostet og eksklusiv klassisk julebukett i rødt. Buketten leveres i vår eksklusive gavepose. Denne koster kr. 1095.

Interflora har alle blomstene du trenger til jul! Gled noen du bryr deg om med en blomsterhilsen, fra kr. 125 til kr. 1395 i nettbutikken.
Kjøp i nettbutikk

Konkurransen er avsluttet.

Konkurranseregler for julekalenderen

1. Vi kårer én ny vinner hver virkedag fra 1. - 24. desember. Vinnere i luker for helg og helligdager kåres neste virkedag. Du må legge inn e-postadressen på nytt hver gang du deltar i konkurransen i en av lukene.
2. Vinnere blir kontaktet dagen etter deltagelsesdato på e-post. Her vil vi be deg om adresse og telefonnummer, så vi får sendt premien til deg.
3. For å vinne må du fylle inn riktig informasjon i feltet under spørsmålet, samt din e-postadresse. Vi trekker ut en vinner blant de riktige svarene.
4. Du må være bosatt i Norge for å delta, da vi kun sender gaver innenfor Norge.
5. Du kan delta i konkurransen så mange ganger du vil, men ikke i noen andres navn.
6. Alle bortsett fra Interflora-ansatte, og andre som har vært direkte involvert i produksjonen av julekalenderen, kan delta i konkurransen.
7. Ved deltagelse godkjenner du konkurransereglene, og beslutningene vi gjør vedrørende vinnere, gjennomføring av konkurransen, opplegg og annonsering i våre kanaler.
8. Vi er ikke ansvarlig for tekniske feil ved levering av svar (bredbåndsproblemer etc), med mindre det skyldes problemer med vår løsning.

juletre